Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^když svou zkušenost vyprávěla ta zbitá řidička nemohla jsem si nevzpomenout jak místní blogeři často uvádí jakýkoliv případ násilí na ženách, kterého se dopustí muslimští imigranti a používaí to jako argument dokazující zaostalost muslimů a krutost islámské ideologie-jak vidno, prachy jsou taé slná ideologie a ani civilizovaní křesťané nemají problém s bitím žen

0 0
možnosti

J87a31n 89R98á21ž

16. 9. 2017 14:08

Schválení jsme vyzkoušeli Uber a standardní Taxi. Z jednoho místa jsme jeli dva na letiště. Služba Uber byla o třetinu levnější. To je jasné kritérium.

3 0
možnosti
Foto

J77a34n 98A98n97d73r12l25e

16. 9. 2017 17:45

fajn, ale kdyby ti taxikari meli stejne podminky k poskytovani tehle sluzby (od statu) pak by tez mohli byt levnejsi, treba...

0 0
možnosti
Foto

Tak trochu mimo mísu. Zarazila mě tato věta, cituji:Díky rozvoji elektroniky máme dnes v kapse chytrý telefon, internet chodí všude s námi a všichni máme více přátel, než jsme si kdy dokázali představit."

Já si myslím, že na Facebooku a dalších sítích je slovo "přítel" tak nějak jeho zneužitím. To nejsou přátelé ve smyslu toho slova (možná pár z nich co přáteli byli i před tím) a lidé kteří to tak berou se pohybují někde jinde než o čem je život.

Toť můj názor, názor stárnoucího muže.

0 0
možnosti

Budoucnost patří sdíleným technologiím v čemkoliv.Je to takový nový socialismus v praxi. I takto se uvažovalo v dobách reálného socialismu před rokem 1989. Dnes je v automobilismu většina záležitostí mrháním surovinami,silou i kapitálem. A v obrovských rozměrech. Náš stát je na tom hospodářsky založen.

V budoucosti budu unifikované automobily pro více osob bez řidičů,které vás naberou kdykoliv a praktivky kdekoliv.. Žádné přímé účtování,žádné podvody a krácení daní. Zvykneme si rychle.Tato doba je již za dveřmi a technologicky připravená.

0 0
možnosti

Kdysi dělníci rozbíjeli stroje, co jim "braly práci", ve filmu Vratné láhve nechtěl hrdina automat na láhve, teď řádí taxikáři, ale pokrok nezastaví.

3 0
možnosti
Foto

Myšlenka Uberu je bezvadná, ale ono se to trochu "zvrtlo". Těch, kteří fungují ve smyslu původní ideje, je minimum. Využil jsem jej jednou a ukrajinský řidič (v Praze) vyprávěl:

- Stejně jako spousta ostatních jezdí pro "šíbra", majitele cca 15 obstarožních automobilů, který je denně kasíruje

- Má přesně stanovené hodiny, kdy bude jezdit a kde se bude kdy pohybovat, pokud je zrovna nevytížený

- Je včas poučen, do kterých oblastí kdy nesmí vjet, neboť hrozí nebezpečí kontroly

Připadá mi tedy, že se v našem provedení zrovna o lidumilnou činnost až tak moc nejedná a že na slovech taxikářů o "nekalé konkurenci" něco asi bude.

2 0
možnosti

J51a67n 66R96á58ž

16. 9. 2017 14:06

Uber je o něčem jiném!

0 0
možnosti

Pravidla jsou jasná a služba funguje.

1 0
možnosti

Pokud mě přítel veze na letiště, a tam několik vypatlanců začne na jeho auto lepit cedulky, a nechybělo mnoho, aby byl napaden, jak je možné že policie nic nedělá?

7 0
možnosti

Mám zakázáno se hádat, ale 99% reportáží a článků z místa dění nebylo pravdivých..

Jinak samozřejmě chudák Über předpokládám, má vybavené vozidla přesně dle zákona 102/2013 o silniční dopravě a splňuje všechny náležitosti k tomu dané.. Samozřejmě nikdy primátorce Prahy nedali žádný šek, samozřejmě nemají svého manažera zaměstnaného na ministerstvu dopravy a zcela jistě tady nemají žádného šaška, co zastrašuje živnostníky průstřelem kolene. Über je svátost sama

1 5
možnosti
Foto

Takže ta videa z letiště byla dílem Hollywoodu?

5 0
možnosti
Foto

Za mně karma. Ale současně si myslím, že by zákonodárci měli připravit nějaká pravidla, na základě kterých by Uber mohl fungovat bez potíží.

2 0
možnosti
Foto

Uber Technologies Inc. je americká nadnárodní dopravní a mobilní společnost, tedy peníze začne odsávat z ČR do zahraničí. Díky tomu bude ČR chudnout.

0 3
možnosti

Naštěstí u nás není tak rozšířený a tak si můžeme užívat bohatnutí ČR díky místním taxifirmám R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS