Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Buďte ráda,že na ČT2 nesledoval týdeník, jinak by jste tam měla srp s kladivem a štajgra, který novým pracovním postupem zvýšil produkci uhlí o 40%.

0 0
možnosti
AK

Ja bych navrhoval zluto-bilo-cervenou. Barvy Cech, Moravy i Slezska. Ceskoslovenska vlajka by mela jit.

0 0
možnosti
VF

Naše vlajka by vlastně neměla platit. Jsme Česká republika a máme vlajku neexistujícího státu - Československa.

1 1
možnosti
AM
VV

To je pravda, ten domácí úkol?

0 0
možnosti
IA

Ano, dneska to nesl do školy.:-)

0 0
možnosti
KS

K20a96r76l79a 18S74u91c81h30á

13. 9. 2017 10:34

kam na to Váš syn chodí? nedívá se náhodou na ČT:D/ČT art? u mě nemají šanci vnoučata ten "dětem mozky vymývající" program pustit. A to nemluvím o školství v podání Valachové

0 0
možnosti
IA

Já mám pocit, jakoby všechny informace nasával ze vzduchu... Něco jako ET. Pravda je však taková, že si pamatuje věci neuvěřitelně dlouho a pospojí do neskutečných souvislostí. Ovšem pamatuje si jen něco, třeba učení moc neeee:-)

Sleduje zprávy, pokud je tam jen "vata", okamžitě je znechucen. A hlavně sleduje Sheldona, tedy Teorie velkého třesku. Sheldon (hlavní postava seriálu) má totiž také Aspergerův syndrom a on mu velmi rozumí.

0 0
možnosti
Foto

Až z toho mrazí. Zajímavý a snad nereálný náhled na budoucnost.

1 0
možnosti
Foto

Schengen a Euro nejsou ničím jiným, než atributy jednotného státu. Předstupně takového státu.

0 0
možnosti
JL

Zde bych si dovolil souhlasit. Ovšem otázkou je, zda-li Evropa, jako kontinent, má jinou možnost? A to je to, oč tu běží. Na to nestačí nějaký pohled z Vidlákova. Ty věci je třeba vidět globálně.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Byla jsem maminka….

Teď už jsem máma a když o mě synek někde povídá, tak dokonce matka. Tobiášovi je 15 let, má Aspergerův syndrom (vysoce funkční autismus), dysgrafii, dysortografii a poruchu pozornosti. Je členem Mensy ČR a puberta je v plném proudu. Plánuje jít studovat na Oxford nebo Cambridge. Nebo se mu také líbí Caltech či MIT. Sám si to nastudoval.... 

Především mu dělám asistentku, bez vysvětlování událostí a chování lidí by byl v tomto světě ztracen. Ve „volném“ čase mě baví být ekonom, kouč, hraju si s informacemi, čísly a se slovy. Pomáhám lidem objevit a vidět to lepší v sobě i ve světě kolem.

A hledám jinou práci, aby Tobiáš mohl zůstat na "své" škole, kde je od 1. třídy již zvyklý. Je totiž soukromá.